2012. július 16., hétfő

Dark Angel-sötét körmök

Oké, éppen tombol a hűvösebb és kellemes nyár, tombolnak a nyárias és neon színek, de most egy kis sötétséget kívántak a körmeim az eddigi neonok után, így a döntés megszületett. Nem akartam az unalmas fekete körmöknél leragadni, ráadásul pont a kezembe akadt egy sötétkék lakk, ami az egyik nagy kedvencem: gyors száradás, és egy rétegben sem olyan vészes, bár a pelyhes lakk nélkül biztos kettő lett volna belőle :D
Igazából nem ennyire metálos, ahogy a képeken látszik, kicsit csalódtam is a gépemben, hogy mostanában abszolút eltorzítja a színeket, pont akkor, amikor pontos színek kellenének...úgyhogy mostantól beszúrok egy jobb a képet a lakkról, ami visszaadja a PONTOS színét. 
Természetesen nem matt lakkról van szó, szóval azért nem csodagép, hogy metálossá tesz egy matt lakkot, de akkor is, nem ilyen durva. Sokkal mélykékebb, nekem ez tetszik igazán benne.
Egyébként kétségeim vannak a pelyhes lakkal kapcsolatban, mert képen nem igazán néz ki jól, plusz élőben sem érzem jónak, inkább bénának és kislányosnak. De még nem tudom, mert sötét lakkal pl. jobban néz ki, egy kicsit univerzum jellege van :D De az én kezemen valahogy nem érzem lehengerlően, de majd meglássuk. 

Lakk: Miss Sporty 21
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése