2012. május 10., csütörtök

Constume Institute Gala 2012 ami még kimaradt

Bocsássatok meg, de most csak celebecskékről fogok postolni, kíváncis vagyoka  véleményetekre, meg a magaméra is :)

77432 NEW YORK NEW YORK May 7, 2012 Rosie Huntington-Whiteley attends the Costume Institute Benefit Gala 2012 at The Metropolitan Museum of Art, this year's theme Schiaparelli And Prada: 'Impossible Conversations' ** ** Photograph: © Jean Catuffe, PacificCoastNews.com  Rosie Huntigton-Whiteley-2011-től mindenki odavan Rosie-ért, amit néha megértek, néha pedig csodálkozva nem értem a dolgot. Szép és különleges a lány, de soha nem értettem, hogy egy-egy modellt miért kell isteníteni. Az elismerés teljesen már tészta, hiszen mindenki megérdemli, hogy büszkék legyenek rájuk, de az, hogy sikítozó és istenítő már-már tüntetések követik őt az utcán amint épp bevásárolt az ottani Tescoban, már-már felfoghatatlan. Na de ez vagyok én. Egyébként a ruha teljesen szuper, imádom az új trendet, a hátul kivágott ruhákat, szerintem hiper-szuper előnyös többnyire mindenkinek, hiszen a legtöbb hát tökéletes, ezt valljuk be.

77432 NEW YORK NEW YORK May 7, 2012 Mila Jovovich attends the Costume Institute Benefit Gala 2012 at The Metropolitan Museum of Art, this year's theme Schiaparelli And Prada: 'Impossible Conversations' ** ** Photograph: © Jean Catuffe, PacificCoastNews.com  Milla Jovovich-na az ő stílusa már egészen megfogott, ez a ruha is jól indult, aztán végül a varrógép megszaladt, eredmény: felszabdalt ruha. Ahogy így nézem a képet (tanácsolom, ti is nézzétek hosszasan), rájöttem, hogy a rojt és a fekete díszítés nem megy együtt, ha valamelyiket mellőzte volna, egy nagyon kis csinos ruha lett volna, mert az alap piros szín elég mutatós még egy piros szőnyegen is!

77432 NEW YORK NEW YORK May 7, 2012 Katherine McPhee attends the Costume Institute Benefit Gala 2012 at The Metropolitan Museum of Art, this year's theme Schiaparelli And Prada: 'Impossible Conversations'   Photograph: © Jean Catuffe, PacificCoastNews.com  Katherine McPhee-igen, a Smash sorozatot is nézem, sorozatfüggő vagyok, be kell vallanom. És azt is be kell, hogy Kate sokkal jobban tetszett szőke, rövid hajjal, örültem, amikor megcsinálta, mert lett egyfajta kisugárzása, pedig a legtöbb emberről azt mondanám, a barna-sötét haj jobban áll neki, de az ő esetében az biztos, hogy ez a fakó barna nem az igazi. A ruha amúgy tetszik, egyet kivéve, hogy a melle jobban kint van, mintha tengerparton napozna (na jó, ez csak költői túlzás), a lényeg, hogy EHHEZ a ruhához nem lett volna szabad ilyen kivágást csinálni. A másik gond a haja vagy a sminkje, nem tudom eldönteni, hogy a kettő együtt nem alkalmas, vagy külön-külön, a lényeg, hogy elhasznált lett az arca. Talán a sok Smash próba az oka...

77432 NEW YORK NEW YORK May 7, 2012 Emily Blunt  attends the Costume Institute Benefit Gala 2012 at The Metropolitan Museum of Art, this year's theme Schiaparelli And Prada: 'Impossible Conversations'   Photograph: © Jean Catuffe, PacificCoastNews.com  Emily Blunt-nem is tudom, elbizonytalanodtam. De tényleg, mivel úgy érzem, hogy ez egy jó ruha, de a színe túlságosan neonos ehhez az estéhez. Nem gondolom, hogy gyászmisére jöttünk vagy mi, de szerintem meg kellene adni a módját ennek a gálának, valahogy nem érzem ideillőnek. Pedig az extra kivágás és a szabás is abszolút jó lenne, de mégsem működik. Ne hari :(

77432 NEW YORK NEW YORK May 7, 2012 Eva Mendes attends the Costume Institute Benefit Gala 2012 at The Metropolitan Museum of Art, this year's theme Schiaparelli And Prada: 'Impossible Conversations'   Photograph: © Jean Catuffe, PacificCoastNews.com  Eva Mendes-én mindig úgy ismertem őt, mint egy stíluskirálynőt, de ezt erősen megcáfolja a MET gálán viselt tavalyi és idei ruhaválasztása. Talán a tavalyi még elcsúszik, de az idei már nem igazán. Pedig meg van az az édes derék cucc, aminek nem tudom a hivatalos nevét ne haragudjatok, és a trend szín (narancs) is mind pipa, de a mintákat még mindig nem értem, kész rejtély számomra, hogy harmincas éveikben járó hölgyek miért akarnak mindig rosszul kitűnni a tömegből, pedig sokkal de sokkal jobban lehetnének, ha visszafogottak maradnának.

77432 NEW YORK NEW YORK May 7, 2012 Emma Roberts attends the Costume Institute Benefit Gala 2012 at The Metropolitan Museum of Art, this year's theme Schiaparelli And Prada: 'Impossible Conversations' ** ** Photograph: © Jean Catuffe, PacificCoastNews.com  Emma Roberts-én becsülöm azokat, akik próbálkoznak, és Emma is nagyon igyekvő, az biztos. És el is találta, mert a korához abszolút passzol a ruha bohókás színe (megjegyzem ez is narancs, és lát valaki idegesítő mintát, mint Evánál?? na ugye, hogy nincs, akkor ugyanazt a képet nézzük), és kicsit trükkös a szabás is, aminek örülök, mivel tudom, Emma valahogy vonzódik a fekete és szürke dolgokhoz. Na már most az ő fakó bőrével a sötét színek nem keltenek igazán friss és fiatalos kinézetet. (Egy icike picike jelentéktelen dolog: szerintem az arany illetve más színű kiegészítők jobbak lettek volna, mint az ezüst)

77432 NEW YORK NEW YORK May 7, 2012 Sarah Jessica Parker attends the Costume Institute Benefit Gala 2012 at The Metropolitan Museum of Art, this year's theme Schiaparelli And Prada: 'Impossible Conversations'   Photograph: © Jean Catuffe, PacificCoastNews.com  Sarah Jessica Parker-esküszöm, olyan jó a világítás, hogy elhiszem: ez a ruha még szép is lehet, pedig nagy nagy tévedésben élek. Ez a ruha egy kissé el lett szúrva, itt az élő példája annak, hogy egy menő tervező ruhája sem lehet tuti biztos befutó (Valentino kezére most rácsapnék egy picit). Mert az oké lenne, ha csak a cipőt vette volna fel, vagy valami hasonló kiegészítőt, de hogy az egész ruhája a nagyim levetett otthonkáiból álljon? Tűrhetetlen, hogy a szegény idős hölgyeket galád módon folyamatosan meglopják ezek a híres/hírhedt divattervezők. Hát hol élünk mi? :)

77432 NEW YORK NEW YORK May 7, 2012 Jessica Biel and Justin Timberlake attends the Costume Institute Benefit Gala 2012 at The Metropolitan Museum of Art, this year's theme Schiaparelli And Prada: 'Impossible Conversations'   Photograph: © Jean Catuffe, PacificCoastNews.com  Jessica Biel-a következő kérdésem (dobpergést kérek): akinek ilyen jó alakja van, végre még a haja is tetszik, és ilyen jó pasi van az oldalán, az hogy vetemedhet arra, hogy ilyen ruhát húzzon magára? Jó, ha megnézem a ruhát, akkor legalább a mintha stimmel egy kicsit, de mi ez a hossz és mi ez az anyag? Mi ez a cipő hozzá? Jessica, nagyon kapd össze magad, remélem az esküvődön inkább egy koszorúslány lesz ilyen ruhában, és nem te!!

77432 NEW YORK NEW YORK May 7, 2012 Heidi Klum attends the Costume Institute Benefit Gala 2012 at The Metropolitan Museum of Art, this year's theme Schiaparelli And Prada: 'Impossible Conversations'   Photograph: © Jean Catuffe, PacificCoastNews.com  Heidi Klum-Heidi, nagyon büszke voltam/vagyok rá, mert most semmi rosszat nem tudok mondani. Hiszen az eddigi években ott volt, ahol nem kellet volna (én nem is tudom, hogy került oda pl egy Oscar-ra vagy egy Grammy díjátadóra??), de most végre ott jelent meg, ahol meg kellett, ráadásul nem idegesítő színekben, és korát meghaladó ruhakölteményekben, amik szerintem rajta inkább ruhapocsék volt. De amint mondtam, ez teljesen rendben van, ugyanazzal a megoldással él, mint Marion Cotillard: sejtelmesen mutogatni a lábat, de mégsem közönségesen. Grat!

77432 NEW YORK NEW YORK May 7, 2012 Diane Kruger attends the Costume Institute Benefit Gala 2012 at The Metropolitan Museum of Art, this year's theme Schiaparelli And Prada: 'Impossible Conversations'   Photograph: © Jean Catuffe, PacificCoastNews.com  Diane Kruger-én valamit látok ebben a ruhában, bár tudom, hogy ő is egy kicsit az állatkertből jött, de valahogy mégsem érzem azt az idegesítő érzést, mint másoknál. Bár ha levágnánk azt a borzot a végéről, akkor úgy nézne ki, mint egy igazi hercegnő, így azért nem, de majd lesz jobb is. A színe valamiért jó, pedig nem szeretem a műanyagot.

77432 NEW YORK NEW YORK May 7, 2012 Kirsten Dunst attends the Costume Institute Benefit Gala 2012 at The Metropolitan Museum of Art, this year's theme Schiaparelli And Prada: 'Impossible Conversations'   Photograph: © Jean Catuffe, PacificCoastNews.com  Kirsten Dunst-haha, jó nagyot nevettem, amikor megláttam, milyen egy aktakukac az 50es évekből egy vörös szőnyeges bálon. És itt is felteszem a nagy kérdést: ha valaki ilyen helyes és FIATAL, ismétlem FIATAL, akkor miért kell mindig és mindig ilyen ruhákba bújnia? Tudom, nem könnyű mindig kilógni a tömegből, pedig ő nagyon szeretne, csak nem jól csinálja. Egy egyszerű de frappáns ruhával szerintem bombasiker lenne ez a lány, de ha ő ezt szeretné, akkor alkalmazom könyvelőnek.

77432 NEW YORK NEW YORK May 7, 2012 Hilary Swank attends the Costume Institute Benefit Gala 2012 at The Metropolitan Museum of Art, this year's theme Schiaparelli And Prada: 'Impossible Conversations'   Photograph: © Jean Catuffe, PacificCoastNews.com  Hilary Swank-na most érzem, hogy Hilary a sok ballépése után végre rátalált magára, és az unalmas csini lányből vadóc és ütős nő lett (amúgy érdekes, ha megnézitek, jó ruhákat csak akkor vett fel, amikor ő kapta meg az Oscart...fura)

77432 NEW YORK NEW YORK May 7, 2012 Ashley Greene attends the Costume Institute Benefit Gala 2012 at The Metropolitan Museum of Art, this year's theme Schiaparelli And Prada: 'Impossible Conversations'   Photograph: © Jean Catuffe, PacificCoastNews.com  Ashley Greene-tetszik a ruha, és valóban túl egyszerű, de talán ez benne a pláne. Sokáig néztem, és valahogy Hófehérkés beütése van: a sötét haj és a fehér ruha, ráadásul olyan jó a hajszín, pedig látjátok, ő se barnabőrű, és mégis jól megoldja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése