2012. november 19., hétfő

2012 American Music Awards. Action!

Picit megszállottnak érzem magam, hiszen minden jeles eseményt lecsekkolok másnap, de nem másért, mint a csodálatos ruhakölteményekért. Nem gyakran készítek ilyen bejegyzéseket, mert időm nem engedi, viszont ha kedvem van hozzá, mint most és elég alapanyagom, akkor miért ne?! :)
Let's do it!

The 40th Anniversary American Music Awards..Nokia Theatre L.A. Live, Los Angeles, CA..November 18, 2012..Job: 121118A1..(Photo by Axelle Woussen)..Pictured: Carrie Underwood. 
Carrie Underwood hangja kétségkívül az egyik legszebb, legerőteljesebb hang, bár nem szeretem a country-t és mellőzöm a folk music hangjait a mindennapjaimból, néha-néha belemászok egy-egy albumba, meghallgatok aktuális lemezeket. Megszokhattuk (legalábbis én már megszoktam), hogy mindig királynői kecsességgel és bájjal lép a nyilvánosság elé, és bár be kell valljam a ruhái nem igényelnek nagy fejtörést, mégsem érzem azt, hogy közhelyes lenne, vagy kevésbé kiemelkedő. Megmarad egy komfortzónán belül, de Taylor Swift-el ellentétben ő ezen belül is trükközik egy kicsit. Nem mellesleg pedig gyönyörű hajkoronája és sminkcsodáit sem tudom megunni, bármilyen unalmas is egyeseknek.

The 40th Anniversary American Music Awards..Nokia Theatre L.A. Live, Los Angeles, CA..November 18, 2012..Job: 121118A1..(Photo by Axelle Woussen)..Pictured: Heidi Klum. 
Heidi Klum legnagyobb jellegzetessége, hogy mindenhol ott van, akár meghívják, akár nem (nyilván meghívják, de akkor is :D). Na és persze a szőke haja. A tökéletes alakú Heidi modellmúltját nem is tudná letagadni, mindig büszkén viseli és mutogatja adottságait, ami egy részről már kezd számomra unalmassá válni. Ő egy élő példa arra, hogy egy jó alapanyagú hölgyből mennyire nem tudják kihozni azt a maximumot, amit ki tudnának, és mennyire unalmas lesz egy idő után a folytonos magamutogatása, még ha ezt ízlésesen teszi is. Képzeljetek el egy átlagos külsejű hölgyeményt a hírességek sorából, aki még így is magasan verni szokta ezt az istennőt. Gondoljatok csak Kate Winsletre: ritkán jelenik meg, de akkor hatásos, eleganciát nem sajnálva lépked a vörösszőnyegen.
Ez a ruha számomra tiszta Terminátor, vagy valami Vasember feeling-et ad vissza: az arany szerintem szuper választás, de emellett nem értem, hogy mi szerepe van a felsliccelt, de nyakig begombolkozó szabásnak. Okosabb lett volna egy hosszabb szoknya résszel és némi mellkast szabadon hagyó felsővel, de ez csak az én véleményem.

The 40th Anniversary American Music Awards..Nokia Theatre L.A. Live, Los Angeles, CA..November 18, 2012..Job: 121118A1..(Photo by Axelle Woussen)..Pictured: Christina Aguilera.The 40th Anniversary American Music Awards..Nokia Theatre L.A. Live, Los Angeles, CA..November 18, 2012..Job: 121118A1..(Photo by Axelle Woussen)..Pictured: Christina Aguilera. 
Christina Aguilera: telt idomok ide vagy oda, ne haragudj Christina, de borzasztóan nézel most ki. Pedig a hangja isteni, a korábbi Marilyn Monroe stílus is passzolt hozzá, akkor miért kellett imidzset váltani? Egy picit seggberúgnám a stylistokat, akik ezt az eszméletlen előnytelen ruhát adták rá, hiszen nem az az elsődleges probléma, hogy meghízott, mert van ilyen, megesik. A legfontosabb, hogy azért ennyire ne hangsúlyozzuk ki azt, amire nem vagyunk büszkék. Egy világos ruha Heidi-nek például meg van engedve (a modelleknek mindent szabad sajnos), neked nem! Bár megemlíteném, attól, hogy hiper szuper szőke vagy és mellette úgy nézel ki, mint egy hawaii banánszedő (a barnaságára célzok), még nem leszel jó nő. Nem csak te, senki az ég világon ezzel a párosítással ne éljen, mert láthatjátok, nem jártok jól. Sajnálom...remélem összeszedi magát.

The 40th Anniversary American Music Awards..Nokia Theatre L.A. Live, Los Angeles, CA..November 18, 2012..Job: 121118A1..(Photo by Axelle Woussen)..Pictured: Taylor Swift. The 40th Anniversary American Music Awards..Nokia Theatre L.A. Live, Los Angeles, CA..November 18, 2012..Job: 121118A1..(Photo by Axelle Woussen)..Pictured: Taylor Swift.
Taylor Swift-en az utóbbi időben érzem a változás szelét. Már nem akar feltétlenül az emlegetett komfortzónában lebegni, hanem egy picit mer elrugaszkodni. Ami nem rossz dolog, sőőt! Bár az ő zenéje sem a kedvencem, és nem tartom akkora tehetségnek, de meg kell említenünk, hogy nem szokott hibázni a vörösszőnyegen, ez persze nem azt jelenti, hogy odavagyok érte. Néha a képeibe bizony bele szoktam ásítani, pedig nem akarok, de ugyanazt a rúzst elsütni ugyanazzal az arccal rém unalom...de most a ruha egy picit más, látjuk, hogy vannak térdei, hiszen eddig majdnem mindig csak hosszú ruhákban lébecolt. De valami most történt, lehet, hogy fél a világvégétől, de száműzte a piros rúzst, a ruha egy picit trükkösebb, és a beállás sem ugyanaz (vagy talán mégis?).


Nicki Minaj olállá, minden elismerésem, hiszen most nyomát sem látom annak az idegesítő kis "nigga csajnak", aki mindig is lenne szokott, legalábbis a ruhája alapján. Most egy egész, önmagához képest szolid kis ruhában jelent meg, tetszik a neon szín, a haja borzalom. Nem értem én a celebeket, miért hiszik azt, hogy minél hangosabb és minél feltűnőbb, annál jobb valaki? De csinálják tovább, engem igazán nem irritál, már kialakítottam a Nicki mentes életemet. 


Kesha körülbelül kilencedik osztályban melengette meg utoljára a szívemet, de szerintem az még megbocsátható, nézzétek el nekem! Ő az egyik legszerencsétlenebb testalkatú lány in the whole world, mivel szép, kisportolt lábai vannak de ez olyan tömzsi felsőtesttel párosul, amit egy fa is simán megirigyel.


Jordin Sparks-nak amilyen csodás hangja és mosolya van, olyan szomorúan kétségbeejtő ízlése van. Nem értem, ha ő most elvileg lefogyott, akkor miért nem mutogatja büszkén úgy a lábait, mint Heidi szokta. Én tuti meztelenül jönnék még a díjátadóra is az ő helyében (just kidding).


Hayden Panettiere nevét most sikerült, úgy cirka 4 év után megtanulnom leírni, good for me :D. Szegényke, nagyon lazára vette a figurát, emellett pedig nagyon lestrapáltnak néz ki. Eddig mindig mosolygott teli torokkal, édes volt, aktív, most meg megfáradt, eszméletlen vékony. Hey, what's up?


Pink igazi démon lett, mióta visszatért. Soha nem volt egy lányos figura, de úgy meg tudtam szokni, mintha ő lenne maga Marilyn Monroe, nekem semmi problémám nincs vele. Tetszik is ez az iron man szerelése, jók ezek a bronzos, gyöngyházas színek a hajához és a vadságához.


Carly Rae Jepsen azon kívül, hogy egy egydalos előadó, tulajdonképpen mi fán terem? Úgy értem honnan jött, van-e pasija, családja, elefántja, ilyesmi. A ruha kellően cukormázas az imidzséhez, nem tudok rá mit mondani, mondjuk én halálra unom, de ez van :D


Jennifer Morrison elveszett egy picit ebben a ruhában, mint szürke szamár a ködben. Túl sötét, nem is értem, hogy egy komolytalan díjátadóra miért kell hosszú ruhát felvenni? Illetve miért ragaszkodnak a sötét színekhez? Itt bátran kísérletezhetünk, hiszen a kutya nem emlékszik majd az AMA-ra. Boccs...


Lucy Hale (PPL) egész jól fest ahhoz képest, hogy úgy néz ki, mintha most menne a szalagavatójára. Semmi flinc-flanc, de azért ennél többre van szükségem, bár talán a hajára akartak fókuszálni, nem tudom.


Ginnifer Goodwin fejtartása furcsa, de ha a fejét kitakarom, akkor még egészen tetszik a ruha is, hiszen tudom, ez az ő stílusa. Nincs mese, el kell fogadnunk...


Kelly Rowland, I love you, mert baromi jó ez a szerkó, igazi csajos, picit strasszos de nem túlzottan, a szabás sem egy Oscar gálára készült, ami külön öröm, és nem is öltözte se alul, se felül az estét.

Ha gondoljátok gyakrabban is lehetnek efféle bejegyzések, kérlek kommentben szidjatok vagy bármi más, azért remélem tetszik :)
puszi!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése