2012. augusztus 17., péntek

Egy kis megemlékezés és hasonlóság

Azért készült ez a kis "bulvárosabb" bejegyzés ide a blogra, mert nagy tisztelője vagyok Heath Ledger-nek, és ma láttam egy képet a lányáról, aki hirtelen nőtt fel a szemünk láttára, és nem is képzeltem volna, de kiköpött apukája. Nyilván ez nem könnyű Michelle-nek sem, és a többi hozzátartozónak, hogy mindennap újra és újra meglátják a kislányban a tragikus módon eltávozott színészt. De legalább a kislányban így továbbélhet az apukája emléke, és talán ő lesz a következő Heath Ledger, csak lányban :)
Thursday, August 16, 2012.  Actress Michelle Williams and daughter Matilda Ledger go shopping in Los Angeles where upon leaving little Matilda got scared by photographers and proud mama Michelle went to confront them.

És bocsánat, hogy egy posztban, de ha már a hasonlóságnál tartunk, muszáj megemlítenem Reese Witherspoon-t, és lányát, Ava-t, akik még ennél is sokkal jobban hasonlítank (már-már félelmetesen :D).



Igyekszem "rendesebb", a blog témájához tartozó bejegyzésekkel is szolgálni már, de annyi a dolog és a feladat és olyan kevés az időm, hogy szegény blogomat már kezdi belepni a por :D Szép napot nektek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése