2012. április 29., vasárnap

Muffin és lakás

Reggel felkeltem (11kor), az első gondolatom az volt, mennyi mindent kell ma megcsinálnom. Fujj, nem is akarok belegondolni, hogy egyszer vissza kell csöppenni a való világba. Következő gondolatom, bemelegítésképpen a fárasztó napra, hogy sütni kellene egy jó kis muffint, de kiderült, hogy nincs itthon megfelelő alapanyag, így maradt a virtuális muffin-evés :)

Tegnap megterveztük a lakásomat, mivel most újítjuk fel, így kap egy teljesen új design-t. Annyira kíváncsi vagyok, milyen lesz élőben. Arra gondoltam, hogy nem modern lesz, tehát nem szögletes, szabályos, letisztult formák lesznek, hanem inkább romantikus, lányos, és tiszta lesz az egész, na meg belecsempészünk egy kis francia stílust is. Az Ikea nagy segítségemre van, mivel baromi jó szobákat rendeznek be mostanság, mindenkinek ajánlom, aki egy kis ihletre vágyik (amúgy itt nézegethettek 1-2 szobát: http://www.digsdigs.com/ikea-living-room-design-ideas-2010)

Az ágyamat itt láthatjátok jobbra (kihúzható kanapé), mivel az egész lakás mindössze 28 négyzetméter, tehát nagyon okosan kell tologatnunk a falakat. Ez azt jelenti, hogy csináltatnunk kell egy jó kis polcrendszert, amit sajnos nem tudunk megvenni az Ikeában, mert nincs ennyire méretre szabva, amennyire nekem kellene.

A szobám/lakásom kb ilyen hangulatú lesz, ráadásul a fal egy része nem törtfehér lesz, hanem egy nagyon ütős színen gondolkodom, így nem kell félnem, hogy nem lesz szín se az életemben se a szobámban :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése